Boksgala

Junior Kamer Roermond (JCI Roermond) organiseert dit jaar samen met de Boxing Business Club een uniek event. Tijdens het Business Boksgala Roermond, in Theaterhotel De Oranjerie, staan een 24-tal Roermondenaren, die totaal onbekend waren met de bokssport, tegenover elkaar in de ring. 25 November 2017 beloofd wederom een gedenkwaardige gala-avond te worden compleet verzorgd met een diner, entertainment en vooral boksen.

Boksers zijn allemaal bedrijvige Roermondenaren die zichzelf graag fysiek en mentaal willen testen. Persoonlijke groei, zelfbeheersing, respect en eigenwaarde zijn de waarden die centraal staan bij dit boksgala en die zien we ook terug in ‘onze gladiatoren’.

Het Business Boksgala Roermond wordt geheel in stijl verzorgd: een boksring op het podium van TheaterHotel De Oranjerie Sponsortafels aan de rand van de boksring, waar voor 10 personen een culinair drie-gangen-diner wordt verzorgd.

Hoogtepunt is natuurlijk de tweestrijd van onze Remunjse gladiatoren. De verdere invulling houden we nog even geheim, maar het einde willen we wel verklappen: een exclusief met dj’s. Pak aan, een compleet verzorgde avond uit waarbij je aanwezig wil zijn!

De opbrengsten van het gala gaan dit jaar naar Spieren voor Spieren en het lokale project Nieuwe Helden.